Elektrische Gitaar 1

Lesvormen en tarieven

Jong of oud, beginnend of gevorderd; iedereen kan bij Cool les volgen op bijna alle instrumenten. Wil je individuele les of liever samen? En wil je elke week les of zelf bepalen wanneer? Dankzij de verschillende lesvormen  kun je zelf bepalen wat het beste bij je past.

  • Duoles: 40 minuten les met twee personen
  • Individuele les: 30 minuten privéles, wekelijks of om de week (om de week les kan vanaf 13 jaar).
  • Knipkaart: met een knipkaart koop je 300 minuten die je naar eigen wens kunt verdelen (vanaf 13 jaar).
  • Proeflessen: 2 lessen van 20 minuten.

Bekijk hier de tarieven* voor instrumentale les en zangles.

Basis- en vervolgopleiding
Cool wil dat zoveel mogelijk kinderen en jongeren de kans krijgen om muziekles te volgen. Daarom volg je de eerste drie jaar muziekles in een basisopleiding met aangepast tarief. Tijdens de basisopleiding leren kinderen in duo's alle basisvaardigheden waarna er een solide basis is gelegd om de muzikale carrière te vervolgen. Vanaf het vierde lesjaar start de vervolgopleiding waarin de aangeleerde vaardigheden worden verdiept en verbreed.

De peildatum voor de overgang van de basis- naar de vervolgopleiding is 1 april. Start je vóór 1 april met duoles? Dan ga je in september van start met het tweede lesseizoen van de duoles basisopleiding. Start je ná 1 april met duoles, dan ga je in september verder in het eerste lesseizoen.

*Inwoners van gemeente Dijk en Waard kunnen sommige lesvormen volgen tegen een gesubsidieerd tarief. Inwoners van andere gemeenten betalen het reguliere tarief.