De Ongeplukte Zusters LIGGEND Copyright Mark Engelen (Fotografie) En Studio Room (Concept)

Vrienden van Cool

Iedereen die cultuur in het algemeen en Cool in het bijzonder een warm hart toedraagt, kan 'Vriend van Cool' worden. Vrienden van Cool leveren door hun bijdrage financiële ondersteuning voor het aanbod van Cool en hebben een streepje voor! Vrienden van Cool profiteren van aantrekkelijke voordelen:

  • Voorrang op het reserveren van theaterkaarten voor het nieuwe theaterseizoen;
  • Een uitnodiging voor de presentatie van het nieuwe theaterseizoen;
  • Voorrang of geblokkeerde plaatsen in het geval van bijgeboekte voorstellingen;
  • Aantrekkelijke aanbiedingen voor speciaal geselecteerde voorstellingen;
  • Tweemaal per seizoen de speciale Vriendennieuwsbrief Achter de Coolissen wetenswaardigheden over Cool en haar activiteiten;
  • Leuke kijkjes achter de schermen, zoals bijvoorbeeld een speeddate met onze directeur, programmeur of marketeer;
  • Een uitnodiging voor de exclusieve nieuwjaarsborrel.

Vriend van Cool worden?
Dat kan voor €35,00 per theaterseizoen. Aanmelden kan het hele jaar door bij de servicebalie. Heb je je vóór 17 april 2023 aangemeld? Dan mag je direct met voorrang bestellen voor het nieuwe theaterseizoen. Het Vriendenlidmaatschap wordt automatisch verlengd.

Vriendenbijdrage
Met de start kaartverkoop 2023-2024 in het vooruitzicht, zal de Vriendenbijdrage half april 2023 per automatische incasso worden afgeschreven.

Vriendenlidmaatschap opzeggen
Wil je het Vriendenlidmaatschap opzeggen? Wanneer je opzegt vóór 1 april 2023, stopt je lidmaatschap aan het einde van het betreffende seizoen en ben je geen Vriend van Cool meer in het seizoen erop. Tussentijds opzeggen is mogelijk, er vindt echter geen restitutie van het lidmaatschapsbedrag plaats. Opzeggen kan bij de servicebalie of via 072 576 09 55.

Vriendencomité
Middels een comité van enthousiaste Vrienden ontvangt Cool sinds 2014 ondersteuning en advies op het gebied van activiteiten, werving en publiciteit. Het comité draagt bij aan een divers programma in Cool en wil de belangstelling en sympathie voor Cool vergroten. Ook geeft het Vriendencomité het vriendenmagazine Achter de Coolissen uit.

N00b N00b Speelt N00b (Mark Engelen) 2 CAMPAGNEBEELD
Nieuwe editie vriendenmagazine Achter de Coolissen is uit