Patricia Smagge Van Rodi Media En Rob Scheeren Van Cool Kunst En Cultuur Fotografie Kevin Van Leeuwen 50P

Nieuwe theaterstoelen in de Rodi Media zaal

Maandag 1 juli is een start gemaakt met de transformatie van onze Grote Zaal. Na ruim vijftien jaar trouwe dienst worden de stoelen in de Rodi Media zaal vervangen. Als naamgever van deze theaterzaal kwam Patricia Smagge, contentregisseur van Rodi Media, natuurlijk even een kijkje nemen en de handen uit de mouwen steken. Oude theaterstoelen eruit, nieuwe stoelen erin. Er wordt ook gelijk een nieuw tapijt gelegd. Sneller gezegd, dan gedaan. Deze hele zomer wordt er door Rob Scheeren, hoofd techniek en gebouwbeheer van Cool, en zijn team hard gewerkt zodat gasten vanaf de start van het nieuwe culturele seizoen in september kunnen plaatsnemen in het nieuwe rode pluche. Voor wie zo lang niet wil wachten, staan er in de foyer stoelen klaar om op proef te zitten.

Stoelen vertellen een verhaal

Na vijftien jaar werd het tijd voor het vernieuwen van de theaterstoelen. Als deze konden praten over alle belevenissen en staande ovaties die tijdens voorstellingen en events in deze grote theaterzaal plaatsvonden, zou het een omvangrijk verhaal opleveren. Menig theaterbezoeker heeft er mooie en onvergetelijke momenten op beleefd. Maar het verhaal stopt niet hier, de reis gaat door. In het kader van duurzaamheid en hergebruik, wordt gezocht naar een mooie nieuwe bestemming, zodat  de stoelen voor nog meer dierbare herinneringen kunnen zorgen.

Heb jij ook een onvergetelijke herinnering van of leuke anekdote over wat je hebt meegemaakt op onze Coole stoelen? Deel het met ons op social media met de hashtags #coolestoelen #coolkunstencultuur en tag @coolheerhugowaard op Instagram of Cool kunst en cultuur op Facebook.

Sponsor een stoel

De vervanging van de stoelen in de Rodi Media zaal grijpt Cool aan om een nieuw sponsorprogramma te starten. ‘Sponsor een stoel en maak er een ander blij mee’. Met het sponsorgeld maak je als sponsor namelijk kunst en cultuur mogelijk voor zoveel mogelijk mensen. Dus ook voor wie daar om wat voor reden nu nog geen toegang tot heeft. De opbrengst van de stoelsponsoring gaat deels naar nieuwe initiatieven en activiteiten van Cool Sociaal. Particulieren én bedrijven kunnen zich melden om een stoel te sponsoren. Indien gewenst inclusief ‘je naam op de stoel’.

Wil je hier meer over weten? Stuur een mail sturen naar publiciteit@coolkunstencultuur.nl  

Fotograaf: Kevin van Leeuwen