Mees Kees Slider Website

Nationaal Theaterweekend

Update: we mochten tijdens het Nationaal Theaterweekend ruim 1.600 bezoekers verwelkomen bij de voorstellingen en activiteiten. Wat een feest was het!

Het laatste weekend van januari zet het Nationaal Theaterweekend het jarige theater Cool op z’n kop. Dit vieren we met drie onvergetelijke voorstellingen! Eerder waren de kaarten voor dit weekend als Blind Date in de verkoop en inmiddels zijn de namen bekend.

Programma bekend
Op 27 januari trakteert Mees Kees Op Kamp de hele familie op een geweldig avontuur, gevolgd door een optreden van cabaretier Sezgin Gülec later op de avond. Alsof dat nog niet genoeg is, sluiten we op zondagmiddag 28 januari met het dansgezelschap Oxygen het Theaterweekend af. 

Ticket voor 10 euro
Iedereen is welkom om voor de mooie prijs van € 10,- p.p.  (excl. drankje) van deze voorstellingen te genieten. Tickets zijn via onderstaande buttons te reserveren of telefonisch via de servicebalie van ons theater (072) 576 09 55.

Feest
Omdat Cool jarig is én het Nationaal Theaterweekend is, bieden wij rondom de voorstellingen leuke gratis activiteiten aan.


Camping Cool
Op zaterdag slaat Mees Kees zijn tent op in Cool. Rondom de voorstelling Mees Kees op Kamp organiseren wij gratis activiteiten met als thema kamperen.
Er staat een pingpongtafel, je kunt badmintonnen, jeu-de-boules spelen en een potje bingo meedoen in Café Cool. Ook kun je gezellig marshmellows roosteren en hebben we een leuke theaterworkshop Schimmenspel voor iedereen vanaf 8 jaar.
Als klap op de vuurpijl hebben we ook een meet & greet geregeld met castleden van Mees Kees op Kamp.

Mees Kees op Kamp - zaterdag 27 januari middagvoorstelling
Aanvang musical: 16.00 uur (duur 90 minuten)
Workshop Schimmenspel:  15:00 uur
Overige gratis kampeer-activiteiten: 15:00 uur
Meet & Greet: circa 17:30 uur


Mees Kees op Kamp - zaterdag 27 januari avondvoorstelling
Aanvang musical: 19.00 uur (duur 90 minuten)
Workshop Schimmenspel:  17.45 uur
Overige gratis kampeer-activiteiten: 18:00 uur
Meet & Greet: circa 20:30 uur

Voor de workshop Schimmenspel dien je je kind(eren) vooraf aan te melden. Vol = vol.
Activiteiten zijn gratis in combinatie met een theaterticket voor de voorstelling Mees Kees op Kamp en geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.


Waag een dansje
Op zondag gaan de voetjes van de vloer. Gasten van het Nationaal Theaterweekend kunnen meedoen aan een dansworkshop van de dansers van Oxygen voorafgaand aan de dansshow Delusion. Of zich uitleven in de Silent Disco. Voor iedereen die altijd al eens een kijkje achter de schermen wilt nemen, bieden we een gratis rondleiding aan.

Oxygen - zondag 28 januari
Dansworkshop - 13:30 uur
Rondleiding - 14:00 uur & 16:45 uur
Silent Disco is open vanaf 14:00 uur
Voorstelling Delusion - 15:00 uur

Voor de dansworkshop en de rondleidingen dien je je vooraf aan te melden. Vol = vol.
Activiteiten zijn gratis in combinatie met een theaterticket voor Delusion.