Lessen & cursussen
Roué Verveer - Zo Goed Als Nieuw - (Raul Neijhorst) - publiciteitsfoto staand.jpeg
Raul Neijhorst

Vlijmscherpe humor en genadeloze zelfspot

Roué Verveer

Zo Goed Als Nieuw

Wegens de aangescherpte coronamaatregelen is deze voorstelling geannuleerd. Kaartkopers worden per mail geïnformeerd. 

Optimistisch, vrolijk, diepzinnig en hilarisch! Met bijna 20 jaar ervaring in het maken van avondvullende theatervoorstellingen behoort Roué Verveer tot de top van de Nederlandse cabaretwereld. Dit seizoen komt hij alweer met zijn negende cabaretshow vol vlijmscherpe humor en genadeloze zelfspot!

In Zo Goed Als Nieuw geeft Roué op originele wijze een kijk op de wereld. Een show waarin zijn enthousiaste speelstijl, scherpe grappen en slimme improvisaties de bovenhand voeren. Alvast warmdraaien? Beluister de eerdere shows van Roué op Spotify!

Goed om te weten
Om voorstellingen en evenementen bij Cool te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Na het tonen van een geldig toegangsbewijs hoeft er géén anderhalve meter afstand meer te worden gehouden. Dit betekent dat er sprake is van de standaard placering in de theaterzaal. Lees hier meer over je theaterbezoek.

Mocht een voorstelling onverhoopt niet doorgaan, dan hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren!

cabaret
  • Pauze: Nee Rodi Media zaal
    • 1e rang € 27,50
    Inclusief consumptie
    Geannuleerd

Ook leuk!