Lessen & cursussen
Roué Verveer - Zo Goed Als Nieuw - (Raul Neijhorst) - publiciteitsfoto liggend.jpeg
Raul Neijhorst

Vlijmscherpe humor en genadeloze zelfspot

Roué Verveer

Zo goed als nieuw

In verband met de aangepaste zaalindeling is het max. aantal te reserveren kaarten bij geplaceerde voorstellingen 2 per persoon. Wil je een enkele stoel reserveren? Neem dan contact op met onze servicebalie via 072 534 76 62.

Optimistisch, vrolijk, diepzinnig en hilarisch! Met bijna 20 jaar ervaring in het maken van avondvullende theatervoorstellingen behoort Roué Verveer tot de top van de Nederlandse cabaretwereld. Dit seizoen komt hij alweer met zijn negende cabaretshow vol vlijmscherpe humor en genadeloze zelfspot!

In Zo Goed Als Nieuw geeft Roué op originele wijze een kijk op de wereld. Een show waarin zijn enthousiaste speelstijl, scherpe grappen en slimme improvisaties de bovenhand voeren. Alvast warmdraaien? Beluister de eerdere shows van Roué op Spotify!

Deze voorstelling wordt gespeeld voor maximaal 30 mensen. Indien we t.z.t. meer bezoekers mogen ontvangen, zal dit aantal hierop worden aangepast.

Zaalindeling & ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Onze theaterzaal is omgetoverd tot een prachtige intieme én veilige zaal, neem alvast een kijkje! Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

cabaret
  • Rodi Media zaal
    • 1e rang € 24,50
    Wachtrij
  • Rodi Media zaal
    • 1e rang € 24,50
    Wachtrij

Ook leuk!