Lessen & cursussen
Glodi Lugungu - Ze bedoelen het goed - (Marc van Scherp) - publiciteitsfoto liggend.jpg
Marc van Scherp

Zelfverzekerd en ontwapenend

Glodi Lugungu

Ze bedoelen het goed

Let op: dit is een aankondiging. Zodra er meer bekend is over de opening van theaters volgt er meer informatie over de kaartverkoop.

Eindelijk mag Glodi Lugungu doen waar hij tot nu toe alleen van droomde: zijn eerste avondvullende theatershow maken! In 2018 won hij zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival en de jury prees zijn “ontwapenende charme en oergeestige verhalen”. De Volkskrant heeft Glodi zelfs uitgeroepen tot hét comedytalent van 2020!

Glodi neemt je mee naar het andere kant van het verhaal. Met onverwachte opvattingen en hilarische anekdotes: het bange meisje bij de bushalte, deurtrekken bij een familie van 9 kinderen en Henk uit Congo van Telfort. In Ze bedoelen het goed wordt iedereen aangepakt en is niemand veilig. Glodi niet, maar ook jij niet! 

Hou je vast, want ze bedoelen het goed.

Zaalindeling & ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Onze theaterzaal is omgetoverd tot een prachtige intieme én veilige zaal, neem alvast een kijkje! Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

cabaret
  • Rodi Media zaal

Ook leuk!