Lessen & cursussen
De Aimabele Schoften - Wijncabaret (fotograaf onbekend) - publiciteitsbeeld.png

Een ode aan wijn

De Aimabele Schoften

Wijncabaret

In verband met de aangepaste zaalindeling is het max. aantal te reserveren kaarten bij geplaceerde voorstellingen 2 per persoon. Wil je een enkele stoel reserveren? Neem dan contact op met onze servicebalie via 072 534 76 62.

De Aimabele Schoften zijn liefhebbers van het leven en daar hoort een goed glas wijn bij. Dat zij over dit goddelijke vocht een muzikaal cabaret hebben gemaakt is dus niet zo verwonderlijk. Izak, Ferdinand en Marcel bekijken de wijn van meerdere kanten.

Een ode wordt zo maar afgewisseld met een afkraker. Er komt een oom voorbij die op feestjes interessant doet over wijn. Wat moet je zeggen als je een glas aangeboden krijgt? Wanneer sta je voor lul? Er blijken ook een aantal lijntjes te lopen tussen wijn en vrouwen. Spannend! Wat weten we eigenlijk over wijn? En wat valt er nog te leren? Frankrijk komt voorbij, het vinologisch basisland. Er valt een fles te winnen. Er zijn verhalen en er is muziek. En de goede teksten zijn geschreven met een mooie fles binnen handbereik.

‘Ik drink nooit meer dan genoeg voor me is’ is het motto van de Schoften. Het kan niet op!

Deze voorstelling wordt gespeeld voor maximaal 30 mensen. 

Zaalindeling & ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Onze theaterzaal is omgetoverd tot een prachtige intieme én veilige zaal, neem alvast een kijkje! Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

Ook leuk!