Lessen & cursussen
BonteHond - WIEDEEDHET - (Kamerich & Budwilowitz - EYES2) - promobeeld.jpg
Kamerich & Budwilowitz / EYES2

Niets is wat het lijkt...

BonteHond

WIEDEEDHET

Wij verzoeken je vriendelijk bij het reserveren aan te geven met hoeveel kinderen (t/m 12 jaar) je de voorstelling bezoekt.

Wie is die man achter de heg? Hoe komt die witte verf op de winterjas van de vader en waar is de moeder met de honkbalknuppel naartoe? En van wie is dit landhuis eigenlijk? In een donkere kamer horen we een gil, het licht gaat aan en er ligt iemand op het kleed. WIEDEEDHET is spannend en grappig tegelijk. Over vragen stellen, goed opletten en verder kijken dan je neus lang is. Want we zijn allemaal detectives en de aanwijzingen liggen voor het oprapen…

Ben jij een goede theaterkijker?
Als acteur moet je voor elke rol auditie doen, maar waarom geldt dat niet voor de theaterbezoeker? Met deze vraag in het achterhoofd daagt BonteHond je uit om je te bewijzen als echte theaterkijker. Wanneer je alle puzzelstukjes hebt gevonden en alle raadsels hebt opgelost ben je klaar om naar het theater te gaan! Alles wat je nodig hebt voor deze thuisopdracht vind je hier. Of doe mee aan de workshop en ga op speurtocht door Cool!

Regie René Geerlings
Spel Kim van Zeben, Job Raaijmakers, Joep Hendrikx, Anna Schoen
Decor Marlies Schot

Zaalindeling & ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Onze theaterzaal is omgetoverd tot een prachtige intieme én veilige zaal, neem alvast een kijkje! Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

jeugd & familie | 6+
  • Rodi Media zaal
    • 1e rang € 15,00
    en consumptie
    Bestel kaarten

Maak uw bezoek compleet!

Ook leuk!