Lessen & cursussen
Jakop Ahlbom - Vielfalt - (Leon Hendrickx - Studio MiNSK) - publiciteitsfoto liggend.jpg
Leon Hendrickx - Studio MiNSK

Surrealistische zoektocht

Jakop Ahlbom

Vielfalt

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen is deze voorstelling verplaatst naar 27 januari 2021. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.

Laat je meevoeren in dansante duetten, magische trucs en pure slapstick. Wanneer een goochelaar een vrouw laat verdwijnen, doet haar man alles om zijn geliefde terug te vinden en stapt de magische wereld van de goochelaar binnen. Maar elke keer als hij haar lijkt te vinden, ontglipt ze hem... Vielfalt tart de grenzen van onze verbeelding en verrijkt de fantasie. Deze internationale succesvoorstelling was in 2007 voor het eerst te zien en is na meer dan tien jaar terug in Nederlandse theaters.

Deze voorstelling wordt gespeeld voor maximaal 30 mensen. Indien we t.z.t. meer bezoekers mogen ontvangen, zal dit aantal hierop worden aangepast.

Zaalindeling & ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Onze theaterzaal is omgetoverd tot een prachtige intieme én veilige zaal, neem alvast een kijkje! Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

Recensies

 • de Volkskrant

  "Vielfalt is pure magie."

 • NRC

  "De trucs en het hoogstaande bewegingsspel wekken bewondering op. Maar bovenal is Vielfalt erg geestig."

toneel
 • Pauze: Nee Rodi Media zaal
  • 1e rang € 24,50
  Inclusief consumptie
  Geannuleerd

Ook leuk!