Lessen & cursussen
Simone Kleinsma - VERDER - (fotograaf onbekend) - publiciteitsfoto liggend.jpg (1)

Een nieuw begin

Simone Kleinsma

VERDER

Hoe is het om alleen verder te moeten gaan? Simone Kleinsma vertelt in het nieuwe voorstelling VERDER haar persoonlijke verhaal. Om een nieuw begin te maken zul je eerst moeten opruimen, je moet durven weggooien, zodat je iets kan overhouden wat het begin kan zijn van iets nieuws. Simone neemt je mee in haar verhaal waarbij uiteraard muziek een grote rol speelt. Ze zingt zowel bestaande als nieuwe nummers.

Na haar eerdere succesvolle show als Songs From The Heart, Simone's Songbook en Simone! ontwikkelt ze haar nieuwe voorstelling VERDER samen met Ruut Weissman (o.a. Hij Gelooft In Mij) en schrijver Frank Houtappels (o.a. Gooische Vrouwen en Het Schaep met de 5 Pooten).

Goed om te weten
Wij hebben veel vertrouwen in het nieuwe theaterseizoen en het loslaten van de maatregelen rondom het coronavirus. Daarom kun je – in tegenstelling tot eerdere berichtgeving – geplaceerd kaarten reserveren. Dit betekent dat je zelf je stoel in de zaal kunt kiezen.

Mochten de maatregelen het toch niet toelaten om de theaterzaal op deze manier te bezoeken, dan hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren..

show
  • Rodi Media zaal
    • 1e rang € 34,50
    Inclusief consumptie
    Bestel kaarten

Ook leuk!