Lessen & cursussen
Twisted - februari 2022.jpg

De voetjes mogen weer van de vloer!

Twisted

Twisted

Weet je nog, die goede oude tijd dat je avonden lang met je vrienden stond te dansen op de nieuwste hits van Blackstreet, Keith Sweat, Usher en Tupac? Die momenten die je toen beleefde in Heilig en De Lantaern herleven nu tijdens Twisted!

Twisted is inmiddels een begrip in Heerhugowaard en omstreken en staat garant voor een heerlijk energieke avond vol met de beste classic R&B en Hip-Hop tracks die feilloos aan elkaar gemixed worden door onze vaste resident DJ's Deejay Manie en DJ EZD!

Goed om te weten
Om voorstellingen en evenementen bij Cool te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Wij volgen hierin het actuele kabinetsbeleid voor culturele instellingen. Na het tonen van een geldig toegangsbewijs hoeft er géén anderhalve meter afstand meer te worden gehouden. Lees hier meer over je bezoek.

Mocht het evenement onverhoopt niet doorgaan, dan hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren!

muziek
  • Pauze: Nee Rodi Media zaal
    • Zaal € 10,00
    Bestel kaarten

Ook leuk!