Lessen & cursussen
Roel van Velzen - Change Of Mind - (Pablo Delfos) - publiciteitsfoto liggend.jpg
Pablo Delfos

Openhartige verhalen en nieuwe muziek

Roel van Velzen

(try-out)

In samenwerking met LINDA.nl maakt Roel van Velzen de succesvolle podcastserie ‘Roels Sofasessies’. Hierin praat Roel met zijn gasten op buitengewoon openhartige wijze over hoe hij na alle veranderingen in zijn leven weer nieuw geluk vond. Over de inspirerende gesprekken schreef Roel een aantal prachtige nieuwe liedjes. Deze liedjes en de verworven inzichten vullen elkaar prachtig aan en vormen de basis van de voorstelling Change Of Mind.

In zijn vijfde theatervoorstelling, speelt en zingt de sympathieke zanger over zijn zoektocht naar antwoorden en over de noodzaak om nieuwe wegen in te slaan in een alsmaar veranderende wereld. Zeker in het afgelopen jaar werd ieders flexibiliteit maximaal getest. Roel vertelt op vermakelijke wijze over hoe lastig het was om te breken met bestaande patronen, én over hoe bevrijdend het was toen het lukte om uiteindelijk alle veranderingen te omarmen.

Maar er is nog meer nieuws: voor het eerst zingt Roel de Nederlandstalige liedjes die hij afgelopen jaar schreef, en uiteraard komt het vertrouwde energieke VanVelzen repertoire ook aan bod. Samen met zijn virtuoze vijfkoppige band, neemt hij je op aanstekelijke wijze mee naar de krachtige wereld van muziek, in een voorstelling die net zo dynamisch is als het leven zelf.

In Change Of Mind wordt een avond lang gelachen, openhartige verhalen verteld, maar vooral gepassioneerd muziek gemaakt.

Zang en toetsen Roel van Velzen
Drums Jimmy van den Nieuwenhuizen
Bas Ralf Pouw
Gitaar Xander Hubrecht en Roy Beukers
Piano en hammond Stef de Hond

Ook leuk!