Lessen & cursussen
Rayen Panday - Trigger - (Daniel J Ashes) - publiciteitsfoto liggend.jpg
Daniel J Ashes

Wat is er nog speciaal?

Rayen Panday

Trigger

In verband met de aangepaste zaalindeling is het max. aantal te reserveren kaarten bij geplaceerde voorstellingen 2 per persoon. Wil je een enkele stoel reserveren? Neem dan contact op met onze servicebalie via 072 534 76 62.

Waarom is al het nieuws tegenwoordig Breaking News? Waarom moet je het erbij zetten als je een foto hebt genomen zónder filters? We worden tegenwoordig constant door van alles en nog wat getriggerd.

In zijn vijfde solovoorstelling vraagt Rayen Panday zich af: wat is er nog écht speciaal? Hij haalt de trekker over en vertelt de grappigste verhalen over zichzelf, afgewisseld met nummers waarbij hij zichzelf op de piano begeleidt. Met zijn natuurlijke en ontspannen houding schaart Rayen zich in de traditie van grote Amerikaanse komieken als Eddie Murphy en Jerry Seinfield.

Deze voorstelling wordt gespeeld voor maximaal 30 mensen. Indien we t.z.t. meer bezoekers mogen ontvangen, zal dit aantal hierop worden aangepast.

Zaalindeling & ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Onze theaterzaal is omgetoverd tot een prachtige intieme én veilige zaal, neem alvast een kijkje! Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

cabaret
  • Rodi Media zaal
    • 1e rang € 16,50
    Wachtrij
  • Rodi Media zaal
    • 1e rang € 16,50
    Laatste kaarten

Ook leuk!