Lessen & cursussen
Rayen Panday - Trigger - (Daniel J Ashes) - publiciteitsfoto liggend.jpg
Daniel J Ashes

Wat is er nog speciaal?

Rayen Panday

Trigger

Dit betreft een inhaalvoorstelling met oorspronkelijke speeldatum 14-01-2021.

Waarom is al het nieuws tegenwoordig Breaking News? Waarom moet je het erbij zetten als je een foto hebt genomen zónder filters? We worden tegenwoordig constant door van alles en nog wat getriggerd.

In zijn vijfde solovoorstelling vraagt Rayen Panday zich af: wat is er nog écht speciaal? Hij haalt de trekker over en vertelt de grappigste verhalen over zichzelf, afgewisseld met nummers waarbij hij zichzelf op de piano begeleidt. Met zijn natuurlijke en ontspannen houding schaart Rayen zich in de traditie van grote Amerikaanse komieken als Eddie Murphy en Jerry Seinfield.

Reserveren & consumptie
Online is het alleen mogelijk om twee stoelen te reserveren. Wil je een enkele stoel reserveren? Neem dan contact op met onze servicebalie via 072 534 76 62. Voorafgaand aan de voorstelling is er de mogelijkheid een drankje te kopen om mee te nemen in de zaal. Betalen kan met pin of met eerder verkregen consumptiemunten.

Zaalindeling & ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Bij de placering in de zaal wordt er op diverse manieren rekening gehouden met anderhalve meter afstand, zodat je onbezorgd kunt genieten van de voorstelling. Cool kunst en cultuur neemt geen deel aan 'Testen voor toegang'. Dit betekent dat je zonder toegangstest de voorstelling kunt bezoeken. Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

cabaret
  • Rodi Media zaal
    • 1e rang € 16,50
    Wachtrij
  • Rodi Media zaal
    • 1e rang € 16,50
    Bestel kaarten

Ook leuk!