Lessen & cursussen
Training en workshop debatteren (fotograaf onbekend).jpg

Training debatteren voor jongeren

Laat je horen!

Hoe overtuig je iemand? Wat is een argument? En hoe debatteer je over maatschappelijk relevante thema's?

Debatteren is een leuke en uitdagende manier om elkaar en de wereld beter te begrijpen. Bovendien geeft het (durven) spreken een boost aan je zelfvertrouwen!

Deze (gratis) training is bedoeld voor jongeren t/m 17 jaar en zowel geschikt voor beginners als meer ervaren debaters. Tijdens actieve oefeningen komen onderdelen als (durven) spreken en argumenteren aan bod, uiteraard gevolgd door een echt debat.

Laat je tijdens deze training klaarstomen voor het debat met de commissaris van de Koning. De training wordt gegeven door een ervaren trainer van Stichting Nederlands Debat Instituut.

Aanmelden
Laat jij ook van je horen? Er zijn slechts een paar plekken beschikbaar dus meld je snel aan via jasmijn@coolkunstencultuur.nl.

Debat met de commissaris van de Koning
Heb je de smaak te pakken? Op 7 juli heb jij de mogelijkheid om te debatteren met niemand minder dan de commissaris van de Koning van Noord-Holland, Arthur van Dijk. Ga jij die uitdaging aan? Grijp je kans en laat van je horen! Aanmelden voor dit debat kan via jasmijn@coolkunstencultuur.nl.

cool-productie
  • Café Cool

Ook leuk!