Lessen & cursussen
Tis Hier Geen Hotel - (Govert de Roos) - publiciteitsfoto liggend.jpg
Govert de Roos

Leven met pubers is nooit saai

Tis Hier Geen Hotel - (Wim Lanser) scenefoto (2).jpg
Wim Lanser

Leven met pubers is nooit saai

Tis Hier Geen Hotel - (Wim Lanser) scenefoto (7).jpg
Wim Lanser

Leven met pubers is nooit saai

Tis Hier Geen Hotel - (Wim Lanser) scenefoto (10).jpg
Wim Lanser

Leven met pubers is nooit saai

Tis Hier Geen Hotel - (Wim Lanser) scenefoto (9).jpg
Wim Lanser

Leven met pubers is nooit saai

Tis Hier Geen Hotel - (Wim Lanser) scenefoto (1).jpg
Wim Lanser

Leven met pubers is nooit saai

Ellen Dikker, Hanneke Drenth & Dianne Liesker

Tis Hier Geen Hotel

Gesmijt met de deuren, muziek tergend hard, continu rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Als ouder ga je iedere dag door de emotionele rollercoaster die het puberouderschap eenmaal met zich meebrengt. Je aanwezigheid als ouder louter gewaardeerd wordt als je de koelkast op tijd aanvult, een doorlopende pinautomaat wilt zijn en op afroep voor taxichauffeur wilt spelen. In deze voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn.
 
Tis Hier Geen Hotel is een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over (over)leven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.
 
De regie is in handen van Jeroen Woe, bekend van cabaretduo Van der Laan & Woe en is gebaseerd op de populaire website Tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente.

Goed om te weten
Indien de voorstelling niet kan plaatsvinden, hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.

 

Ook leuk!