Lessen & cursussen
The Magic of Jeans - Time to say goodbye - (Vanessa Wessels) - publiciteitsfoto liggend.jpg
Vanessa Wessels

De allerlaatste show

The Magic of Jeans

Time to Say Goodbye

Dit betreft een inhaalvoorstelling met oorspronkelijke speeldatum 16-01-2021 en 23-04-2021.

Met Time to Say Goodbye komt The Magic of Jeans nog één keer met een grootse, wervelende en spetterende show naar Heerhugowaard. Jeans, de langstlopende Nederlandse theatershow, neemt na 35 jaar en 30 shows namelijk afscheid van het theater. De laatste keer, laatste kans en laatste mogelijkheid. Mis het niet en maak het mee!

Reserveren & consumptie
Online is het alleen mogelijk om twee stoelen te reserveren. Wil je een enkele stoel reserveren? Neem dan contact op met onze servicebalie via 072 534 76 62. Voorafgaand aan de voorstelling is er de mogelijkheid een drankje te kopen om mee te nemen in de zaal. Betalen kan met pin of met eerder verkregen consumptiemunten.

Zaalindeling & ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Bij de placering in de zaal wordt er op diverse manieren rekening gehouden met anderhalve meter afstand, zodat je onbezorgd kunt genieten van de voorstelling. Cool kunst en cultuur neemt geen deel aan 'Testen voor toegang'. Dit betekent dat je zonder toegangstest de voorstelling kunt bezoeken. Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

show
  • Rodi Media zaal
    • 1e rang € 26,00
    Wachtrij
  • Rodi Media zaal
    • 1e rang € 26,00
    Wachtrij

Ook leuk!