Lessen & cursussen
Guitar Heroes -Ultimate guitar show - (fotograaf onbekend) publiciteitsfoto 2020.jpg

Wervelende show met maar liefst 30 gitaren!

Guitar Heroes

The Story of Guitar Heroes

Gitaren in de turbostand! Superlatieven schieten tekort om de concerten van The story of Guitar Heroes in woorden te vatten. Niet minder dan dertig gitaren komen er in de wervelende show van gitaarvirtuoos Phil Walker en zijn band aan te pas om de sound en ambiance van de grote gitaarhelden uit de muziekgeschiedenis natuurgetrouw neer te zetten. Een dynamische tijdreis door de muziekgeschiedenis die de hoogtijdagen van legendarische snarenkoningen als Chuck Berry, Hank Marvin, Jimi Hendrix, BB King, Eric Clapton en Jimmy Page op briljante wijze weerspiegelt en die eindigt bij hedendaagse gitaartalenten als Brian May en Steve Vai.

Phil Walker, co-gitaristen Toby James en Lee Williams en drummer Allan Varnfield staan garant voor een spectaculaire avond vol muzikaal vuurwerk. Een feestelijke explosie van string-sound die illustreert wat een geweldig, veelzijdig en krachtig instrument de gitaar is als drager voor heel veel muziekstijlen. De band tourt al vijf jaar door Europa en groeit onstuimig in populariteit. Het geheim van dat succes is de onnavolgbare muzikale kwaliteit dat het viertal laat horen, zowel vocaal als instrumentaal. Door de grote variatie in muzikale genres die wordt gecoverd, wordt je steeds weer verrast. Superieure belichting en videobeelden van hoogtepunten uit de muziekgeschiedenis die Phil en zijn band inspireren, maken The Story of Guitar Heroes tot een sensationele en zinderende theaterervaring voor jong en oud. Niet alleen voor gitaarliefhebbers maar voor iedereen die van ‘pure muziek’ houdt!

Goed om te weten
Indien de voorstelling niet kan plaatsvinden, hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.

 

Ook leuk!