Lessen & cursussen
Sound of Musicals - (fotograaf onbekend) - publiciteitsfoto liggend.jpg

Honderdvijftig jaar musicals

Tessa Sunniva, John Vooijs, Tony Neef e.a.

The Sound of Musicals

Musicalliefhebbers opgelet! The Sound of Musicals viert ruim honderdvijftig jaar musicals in deze wervelende voorstelling met bekende musicalgezichten, geruggensteund door een ensemble en begeleid door een orkest. Tessa Sunniva (Op zoek naar Maria), Suzan Seegers, John Vooijs (onze eigen Tarzan) en Tony Neef maken samen een theatrale reis langs de hoogtepunten uit de musicalgeschiedenis. Als een muzikale achtbaan dendert deze voorstelling langs duister achteraf variété, protserige shows, 'success stories' van wereldfaam en een flinke dosis hits uit rockmusicals. Stilzitten bij The Sound Of Musicals mag, maar of dat lukt? Meezingen en meebeleven is het uitgangspunt!

Goed om te weten
Wij hebben veel vertrouwen in het nieuwe theaterseizoen en het loslaten van de maatregelen rondom het coronavirus. Daarom kun je – in tegenstelling tot eerdere berichtgeving – geplaceerd kaarten reserveren. Dit betekent dat je zelf je stoel in de zaal kunt kiezen.

Mochten de maatregelen het toch niet toelaten om de theaterzaal op deze manier te bezoeken, dan hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.
 

musical
  • Rodi Media zaal
    • 1e rang € 36,50
    Inclusief consumptie
    Bestel kaarten

Ook leuk!