Lessen & cursussen
The Royal Dutch Scam - Celebrating the music of Steely Dan - (fotograaf onbekend) - scenefoto liggend 1.jpg

Mystieke teksten en rock-poëzie

Celebrating the music of Steely Dan

The Royal Dutch Scam

Let op: online kan je alleen reserveren voor een gezelschap met een even aantal. Kom je graag met een oneven aantal? Reserveer dan via info@coolkunstencultuur.nl of 072 534 76 62.

Met bijna griezelige perfectie zoals het Steely Dan zelf betaamt, laat The Royal Dutch Scam tijdloze songs als Do It Again en Hey Nineteen fris en tegelijk natuurgetrouw klinken. Met sappige anekdotes en speelse analyses licht frontman Lo van Gorp een tipje van de sluier op over de mystieke teksten en rock-poëzie die Steely Dan zo kenmerken. Een bijzondere live-ervaring vol schitterende muzikale bouwwerken, spectaculair samenspel en verrassende improvisaties.

Inclusief consumptie
Ieder entreeticket is inclusief één consumptie per persoon. Voor de voorstelling van 19:30 uur staat er voorafgaand aan de voorstelling een welkomstdrankje voor je klaar. Voor de voorstelling van 21:30 uur staat er na afloop van de voorstelling een drankje klaar.

Reserveren
De stoelen in onze Rodi Media zaal zijn momenteel ingedeeld in setjes van 2. Dit betekent dat je met twee personen (ongeacht wel of niet uit één huishouden) naast elkaar kunt zitten. Kom je graag met een oneven aantal? Reserveer dan bij onze servicebalie via info@coolkunstencultuur.nl of 072 534 76 62.

ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

 

muziek
 • Rodi Media zaal
  • 1e rang € 25,00
  Inclusief garderobe en consumptie
  Bestel kaarten
 • Rodi Media zaal
  • 1e rang € 25,00
  Inclusief garderobe en consumptie
  Bestel kaarten

Ook leuk!