Lessen & cursussen
Willeke van Ammelrooy e.a. - The Mousetrap - (Willem van Walderveen) - publiciteitsfoto liggend.jpg
Willem van Walderveen

Bewaar het geheim van The Mousetrap

Willeke van Ammelrooy, Wilbert Gieske e.a.

The Mousetrap (try-out)

Na 20 jaar is Agatha Christie’s legendarische moordmysterie terug in Nederland! In het oude pension Monkswell Manor zit een aantal gasten opgesloten door de aanhoudende sneeuwval. Dan meldt zich een brigadier van de politie in verband met een moord die eerder die dag in de omgeving is gepleegd. Hij vermoed dat de dader zich in het pension schuilhoudt. Alle gasten lijken een motief te hebben en de spanning loopt verder op wanneer er plotseling een tweede slachtoffer valt. Door de sneeuwstorm kan niemand het pension verlaten, ook de moordenaar niet...

In dit meesterlijke moordmysterie word je bedrogen en geplaagd door een plot met meer wendingen dan een draaitol!
 
Het best bewaarde geheim!
The Mousetrap ging op 25 november 1952 in Londen in première en is de langstlopende toneelvoorstelling ter wereld. Het verhaal is nooit verfilmd, want de waarheid over wie de werkelijke moordenaar is, is het best bewaarde geheim in de toneelwereld. Er is maar één manier om erachter te komen… Tot in het theater!

Cast Willeke van Ammelrooy, Wilbert Gieske, Roos van Erkel, Frederik Brom, Danny Westerweel, Xander van Vledder, Guusje te Pas en Bob Ott.
Regie Jasper Verheugd

Goed om te weten
Indien de voorstelling niet kan plaatsvinden, hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.
 

Ook leuk!