Lessen & cursussen
Panama Pictures  - The Future is not what it used to be (Rob Hogeslag) - scenefoto  (5).jpg
Rob Hogeslag

Een ode aan het ongewisse en onvoltooide 

Panama Pictures  - The Future is not what it used to be (Rob Hogeslag) - scenefoto  (1).jpg
Rob Hogeslag

Een ode aan het ongewisse en onvoltooide 

Panama Pictures  - The Future is not what it used to be (Rob Hogeslag) - scenefoto  (4).jpg
Rob Hogeslag

Een ode aan het ongewisse en onvoltooide 

Panama Pictures  - The Future is not what it used to be (Rob Hogeslag) - scenefoto  (3).jpg
Rob Hogeslag

Een ode aan het ongewisse en onvoltooide 

Panama Pictures

The future is not what it used to be

Alles is voortdurend in beweging. Niets blijft ooit hetzelfde, ook al is niet elke verandering waarneembaar. We kunnen de klok niet stilzetten. De uren ontglippen ons vaak, maar lijken op andere momenten weer elastisch. We zijn bang de tijd te verliezen. Maar gaat tijd wel voorbij, bestaan de uren wel buiten onszelf?

Choreograaf Pia Meuthen en haar performers maken met The Future is not what it used to be een fysieke en zintuiglijke voorstelling over het mysterie van de tijd. Ze tonen het verlangen van de mens om samenhang te creëren in een gefragmenteerde wereld, om het verleden niet te verliezen, om grip te krijgen op de toekomst en op te gaan in het moment. Het is een ode aan het ongewisse en onvoltooide, aan het in wording zijnde en nog niet bepaalde.

Het werk van Panama Pictures gaat letterlijk de hoogte in. Met een bewegingstaal die kracht en kwetsbaarheid weet te combineren en een fysieke sensatie bij het publiek oproept. Je voelt de impact van de bewegingen, het risico is echt, er staat iets op het spel.

Als geen ander gezelschap weet Panama Pictures dans met acrobatiek en live muziek te vervlechten tot een meeslepende mix. De beweging in The Future is not what it used to be wordt live begeleid en voortgestuwd door een nieuwe spannende compositie van huiscomponisten Strijbos & van Rijswijk in samenwerking met muzikant en performer Davide Bellotta.

Over Panama Pictures
Met Panama Pictures ontwikkelt prijswinnend choreografe Pia Meuthen een authentieke signatuur: ongepolijst en rauw, waarbij dans, circus en muziek met een natuurlijke souplesse in elkaar overvloeien. Panama Pictures is met haar grensoverschrijdende taal de pionier in Nederland en een graag geziene gast in het buitenland.

Choreografie Pia Meuthen
Dans / acrobatiek Francesco Barba, Davide Bellotta, Raphaël Billet, Tarek Rammo en NIcolai Maximilian
Live muziek Davide Bellotta
Compositie Strijbos & Van Rijswijk en Davide Bellotta 

Ook leuk!