Lessen & cursussen
The Bright Side of Life - (Roel van Berckelaer) - scenefoto 2.jpg

Een voorstelling voor en door vluchtelingen

The Bright Side of Life - (Roel van Berckelaer) - scenefoto 1.jpg
Roel van Berckelaer

Een voorstelling voor en door vluchtelingen

The Bright Side of Life - (Roel van Berckelaer) - scenefoto 3.jpg
Roel van Berckelaer

Een voorstelling voor en door vluchtelingen

New Dutch Connections i.s.m. Theater Utrecht

The Bright Side of Life

Dit betreft een verplaatste voorstelling met oorspronkelijke speeldatum 9 december 2021.

De komst van 60.000 vluchtelingen in 2015 heeft Bright Richards geïnspireerd om The Bright Side of Life te maken: een lichte én aangrijpende voorstelling voor en door vluchtelingen. Het verhaal is gebaseerd op het leven van Bright en gaat over een acteur die zijn thuisland, waar hij beroemd en geliefd was, moet ontvluchten. Eenmaal in Nederland moet hij inburgeren en op zoek naar nieuw publiek. Hoe ga je om met het achterlaten van je oude wereld en het integreren in een nieuwe? Het verhaal wordt ondersteund door live muziek van Oleg Fateev.

Goed om te weten
Om voorstellingen en evenementen bij Cool te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Na het tonen van een geldig toegangsbewijs hoeft er géén anderhalve meter afstand meer te worden gehouden. Dit betekent dat er sprake is van de standaard placering in de theaterzaal. Lees hier meer over je theaterbezoek.

Mocht een voorstelling onverhoopt niet doorgaan, dan hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren!

Ook leuk!