Lessen & cursussen
Hans Dorrestijn - t Houdt een keer op - (Bert Andrée) - publiciteitsfoto.jpg
Bert Andrée

Een gezellige mix van kleine en grote rampspoed

Hans Dorrestijn

't Houdt een keer op

In Hans zijn laatste programma ’t Houdt een keer op wordt het voor de verandering een gezellige mix van kleine en grote rampspoed: de aftakeling, het verlies van vrienden en collega’s, digitale vervreemding, de stijgende temperaturen en het menselijk teveel.

Hans stelt de hond en de paus medeverantwoordelijk voor de overbevolking. En de paus wordt natuurlijk ook aangeklaagd vanwege de eikenprocessierups. Hans onthult dat het insectenbestand is ingestort, maar dat binnenskamers de vliegenmepper zijn nut blijft bewijzen. Hij gooit de doodgemepte vliegen en muggen uit het raam. Dan hebben de zwaluwen er ook nog wat aan.

Tot zover ’t Houdt een keer op.

Goed om te weten
Wij hebben veel vertrouwen in het nieuwe theaterseizoen en het loslaten van de maatregelen rondom het coronavirus. Daarom kun je – in tegenstelling tot eerdere berichtgeving – geplaceerd kaarten reserveren. Dit betekent dat je zelf je stoel in de zaal kunt kiezen.

Mochten de maatregelen het toch niet toelaten om de theaterzaal op deze manier te bezoeken, dan hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.
 

cabaret
  • Rodi Media zaal
    • 1e rang € 21,00
    Inclusief consumptie
    Bestel kaarten

Ook leuk!