Lessen & cursussen
Superjuffie - De Toren van Geluid - (Annet Schaap) - illustratie 2.jpg
Annet Schaap
Superjuffie - De Toren van Geluid - (Annet Schaap) - illustratie 3.jpg
Annet Schaap

De Toren van geluid

Superjuffie

Dit betreft een verplaatste voorstelling met oorspronkelijke speeldatum 30 december 2021.

Superjuffie vliegt het theater in! Want als er een dier in gevaar is, verandert juf Josje in Superjuffie. Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een tornado door de lucht. Zo redt ze alle dieren net op tijd! Al snel ontdekken haar leerlingen en Hakim, de conciërge, haar bijzondere gave. Gelukkig beloven ze niets tegen de strenge directeur te zeggen. Ondertussen gebeuren er hele vreemde dingen in de stadsdierentuin... Komt Superjuffies hulp op tijd?

De Superjuffie-boeken van Janneke Schotveld, met illustraties van Annet Schaap, zijn al lange tijd een groot succes en zijn met vele prijzen bekroond. De makers van De Toren van Geluid zijn Superblij om met Superjuffie een nieuw avontuur aan te gaan. Ze kunnen niet wachten om het verhaal over de lieve en stoere Juf Josje naar de theaters te brengen!

Meet & Greet!
Juf Josje en haar vrienden zijn heel benieuwd wat jullie van het avontuur vonden. En misschien wil je wel met Superjuffie op de foto? Hopelijk vliegt ze niet weg om een dier te redden!

Goed om te weten
Om voorstellingen en evenementen bij Cool te bezoeken hebben alle bezoekers vanaf 13 jaar een geldig coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Lees hier meer over je theaterbezoek.

Mocht een voorstelling onverhoopt niet doorgaan, dan hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren!

 

jeugd & familie | 5+
 • Rodi Media zaal
  • 1e rang € 15,00
  Inclusief consumptie
  Geannuleerd
 • Rodi Media zaal
  • 1e rang € 15,00
  Inclusief consumptie
  Geannuleerd

Ook leuk!