Lessen & cursussen
De Fransse Eijkel - (Thijs Maas) - publiciteitsfoto staand 1.jpg
Thijs Maas

Tropisch opblaasfruit & onzekere paradijsvogels

De Fransse Eijkel

SUBTROPIQUE

Het energieke duo met elastische lijven is terug in het theater met hun succesvoorstelling SUBTROPIQUE! Een absurde en humorvolle cabaretvoorstelling die een afspiegeling schets van de wereld. Maar dan binnen de muren van een surrealistisch subtropisch zwemparadijs. 

In SUBTROPIQUE neemt De Fransse Eijkel je mee naar een exotische samenleving vol onzekere paradijsvogels, nationalistische badmeesters en tropisch opblaasfruit. Een avond waarin briljante parodieën en danspasjes worden afgewisseld met aroma’s van eucalyptus en chloor. 

Over De Fransse Eijkel
Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg veroverden in 2016 als De Fransse Eijkel de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Met hun debuutvoorstelling De Fransse Eijkel speelt wonnen ze het Rabo Talenten Concours. 

Reserveren
Online is het alleen mogelijk om twee stoelen te reserveren. Wil je een enkele stoel reserveren? Neem dan contact op met onze servicebalie via 072 534 76 62.

Zaalindeling & ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Bij de placering in de zaal wordt er op diverse manieren rekening gehouden met anderhalve meter afstand, zodat je onbezorgd kunt genieten van de voorstelling. Cool kunst en cultuur neemt geen deel aan 'Testen voor toegang'. Dit betekent dat je zonder toegangstest de voorstelling kunt bezoeken. Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

cabaret
 • Rodi Media zaal
  • 1e rang € 20,25
  Inclusief consumptie
  Bestel kaarten
 • Rodi Media zaal
  • 1e rang € 20,25
  Inclusief consumptie
  Bestel kaarten

Ook leuk!