Lessen & cursussen
Gerlof Meijer - STRAFRECHT LEVENSECHT - (Whitemoor Photography) - campagnebeeld.jpg
Whitemoor Photography

De dilemma's van een strafrechter

Gerlof Meijer

STRAFRECHT? LEVENSECHT!

Let op: online kan je alleen reserveren voor een gezelschap met een even aantal. Kom je graag met een oneven aantal? Reserveer dan via info@coolkunstencultuur.nl of 072 534 76 62.

Hoe hak je de knoop door in ernstige strafzaken als de verdachte ontkent? Waarom krijgt een serieverkrachter geen levenslang? En hoe kan het dat een draaideurcrimineel wegkomt met een taakstraf? In dit theatercollege geeft strafrechter Gerlof Meijer het antwoord op deze vragen en geeft hij inzicht in de dilemma’s waar hij soms mee te maken heeft.

Reserveren
De stoelen in onze Rodi Media zaal zijn momenteel ingedeeld in setjes van 2. Dit betekent dat je met twee personen (ongeacht wel of niet uit één huishouden) naast elkaar kunt zitten. Kom je graag met een oneven aantal? Reserveer dan bij onze servicebalie via info@coolkunstencultuur.nl of 072 534 76 62.

ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

 

overig | theatercollege

Ook leuk!