Lessen & cursussen
The Ruggeds - StateShift (c) Rutger Pauw.jpg
Rutger Pauw

Internationaal dansfenomeen

The Ruggeds

State Shift

Let op: de voorstelling is gewijzigd naar 'State Shift', in tegenstelling tot de eerder gecommuniceerde voorstelling 'Decypher'.

Na het Amerikaanse televisie avontuur World Of Dance, battles op olympisch niveau en internationaal succes met hun shows Adrenaline en Between Us, is het Eindhovense Breakdance collectief The Ruggeds terug in de theaters, waar ze de grenzen van hun dansstijl opzoeken. State Shift is een avond over aanpassingsvermogen, meegaan met de flow en tegen de stroom in zwemmen. Met twee stukken: Waterbrothers en Turns.

Zoals water verandert van gedaante, veranderen Lee en Roy hun benadering van de vloer. In het duet Waterbrothers dagen zij elkaar uit in een stroom van bewegingen. In de solo Turns probeert Virgil Dey zijn draai te vinden. Zijn bewegingsvermogen geeft hem de vrijheid om altijd een nieuwe weg in te slaan.

Er rest nog maar één ding: verstand op nul en laat je door de performance vol dans, acrobatiek en muziek uit je stoel blazen.

Goed om te weten
Indien de voorstelling niet kan plaatsvinden, hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.

 

Ook leuk!