Lessen & cursussen
Stefano Keizers - Sorry Baby - (Lotte Bronsgeest) - campagnebeeld liggend.jpg
Lotte Bronsgeest

Ontregeld anti-cabaret

Stefano Keizers - Sorry Baby - (Julie Hrudova) - scenefoto 2.jpg
Julie Hrudova

Ontregeld anti-cabaret

Stefano Keizers - Sorry Baby - (Julie Hrudova) - scenefoto 4.jpg
Julie Hrudova

Ontregeld anti-cabaret

Stefano Keizers

Sorry Baby

Dit betreft een inhaalvoorstelling met oorspronkelijke speeldatum 15-04-2020. In verband met de aangepaste zaalindeling is het max. aantal te reserveren kaarten bij geplaceerde voorstellingen 2 per persoon. Wil je een enkele stoel reserveren? Kies dan voor een stoel op rij 8 of bel met onze servicebalie via 072 534 76 62.

Stefano Keizers, vooral bekend als die vreemde verschijning in De Slimste Mens, won eerder de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. “Het meest indrukwekkende cabaretdebuut in jaren en een van de beste voorstellingen van dit seizoen”, schreef NRC over zijn eerste show Erg Heel die met vijf sterren werd bekroond.

In zijn nieuwe voorstelling zegt Stefano “sorry”. "Sorry voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry nog voor mij en sorry ook voor alle andere mensen.” Stefano Keizers: onnavolgbaar en intrigerend ‘anti-cabaret’. 

Zaalindeling & ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Onze theaterzaal is omgetoverd tot een prachtige intieme én veilige zaal, neem alvast een kijkje! Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

Recensies

 • Theaterkrant

  "Met Sorry baby biedt Keizers een opvallend programma op het grensgebied tussen cabaret en kunst, waarover je lang kunt napraten."

 • NRC

  "Net als zijn debuut is opvolger Sorry Baby van cabaretier Stefano Keizers een radicaal theaterexperiment, waarbij hij de verwachtingen van het publiek op zijn kop zet."

 • Trouw

  "Rebels cabaret maken: velen proberen het, maar vrijwel niemand slaagt er ook echt in. Toch is het Stefano Keizers nu al voor de tweede keer op rij gelukt."

cabaret
 • Rodi Media zaal
  • 1e rang € 19,50
  Inclusief consumptie
  Bestel kaarten
 • Rodi Media zaal
  • 1e rang € 19,50
  Inclusief consumptie
  Bestel kaarten

Ook leuk!