Lessen & cursussen
FADOpelos2 - Sei De Um Rio - (Dion Bierdrager) - webbanner.jpg
Dion Bierdrager

Winnaars van We Want More!

FADOpelos2

Sei De Um Rio

In verband met de aangepaste zaalindeling is het max. aantal te reserveren kaarten bij geplaceerde voorstellingen 2 per persoon. Wil je een enkele stoel reserveren? Kies dan voor een stoel op rij 8 of bel met onze servicebalie via 072 534 76 62.

Met hun deelname aan de televisie-hit We Want More wist FADOpelos2 menig muziekliefhebber te ontroeren. Hun lied Sei De Um Rio, wat ‘ik ken een rivier’ betekent, bleek een voltreffer en zorgde voor de overwinning van de tv-talentenjacht.

FADOpelos2 bestaat uit de uit Schagen afkomstige zangeres Iris Feijen en gitarist Tiago Lageira. Zelfs zonder de taal te begrijpen werd Iris al op jonge leeftijd diep geraakt door de Portugese fado muziek. Toen zij in 2017 in contact kwam met de in Portugal geboren Tiago, leidde de gezamenlijke liefde voor de fado tot een innige samenwerking. Laat je meevoeren door de straten van Lissabon en droom weg bij de prachtige, intieme Portugese fado.

Zaalindeling & ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Onze theaterzaal is omgetoverd tot een prachtige intieme én veilige zaal, neem alvast een kijkje! Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

muziek
 • Pauze: Nee Rodi Media zaal
  • 1e rang € 17,50
  Inclusief consumptie
  Bestel kaarten
 • Pauze: Nee Rodi Media zaal
  • 1e rang € 17,50
  Inclusief consumptie
  Wachtrij

Ook leuk!