Lessen & cursussen
Kirsten van Teijn - (S)EXPERIMENT - (Casper Koster) - publiciteitsfoto liggend.jpg
Casper Koster

Niet één liefde, maar twee!

Kirsten van Teijn

(S)EXPERIMENT

In (S)EXPERIMENT onderzoekt Kirsten een voor haar onbekend gebied van liefde; die van twee geliefdes. Want wat betekent het als je niet meedoet met het zorgvuldig ontworpen systeem? Je niet voor één liefde of sekse kiest, maar voor twee?

Kirsten geeft een inkijk in haar leven met twee geliefdes. Want in een tijd waarin er meer zit tussen de labels hetero en homo, hoef je niet te kiezen toch? Nou ja, nu heeft ze wel twee keer zoveel om zich aan te ergeren. Bovendien is een seksrooster net zo opwindend als een schoonmaakrooster.

(S)EXPERIMENT is een cabaretvoorstelling met hilarische anekdotes en prachtige liedjes over identiteit, seksualiteit en gender.

Goed om te weten
Om voorstellingen bij Cool te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Wij volgen hierin het actuele kabinetsbeleid voor culturele instellingen. Na het tonen van een geldig toegangsbewijs hoeft er géén anderhalve meter afstand meer te worden gehouden. Dit betekent dat er sprake is van de standaard placering in de theaterzaal. Lees hier meer over je theaterbezoek.

Mochten de maatregelen het toch niet toelaten om de theaterzaal op deze manier te bezoeken, dan hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.


 

Ook leuk!