Lessen & cursussen
Filmclub Cool - Roger Waters - The Wall - poster.jpg

Duik terug in de tijd van Pink Floyd

Filmclub Cool - Roger Waters - The Wall - scènefoto 1.jpg

Duik terug in de tijd van Pink Floyd

Filmclub Cool

Roger Waters - The Wall

Let op: online kan je alleen reserveren voor een gezelschap met een even aantal. Kom je graag met een oneven aantal? Reserveer dan via info@coolkunstencultuur.nl of 072 534 76 62.

Al je zintuigen komen tot leven tijdens deze indrukwekkende concertfilm! Rockmusicus en songwriter Roger Waters, mede-oprichter en schrijver van vele Pink Floyd-hits, mengt het epische en het persoonlijke in zijn eigen concert: Roger Waters The Wall. Duik terug in de tijd en herbeleef het epische Pink Floyd tijdperk met nummers als In the Flesh en Another Brick in the Wall.

Naast het concert zie je Waters ook een persoonlijke roadtrip maken en wordt hij herenigd met zijn voormalig Pink Floyd-bandmaatje Nick Mason.

Reserveren
De stoelen in onze Rodi Media zaal zijn momenteel ingedeeld in setjes van 2. Dit betekent dat je met twee personen (ongeacht wel of niet uit één huishouden) naast elkaar kunt zitten. Kom je graag met een oneven aantal? Reserveer dan bij onze servicebalie via info@coolkunstencultuur.nl of 072 534 76 62.

ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

 

film
  • Pauze: Ja Rodi Media zaal
    • 1e rang € 8,00
    Bestel kaarten