Lessen & cursussen
Filmclub Cool - Rocketman - (© 2018 Paramount Pictures) - filmposter.jpg
2018 Paramount Pictures

Glamrock en (té) gekke outfits

Filmclub Cool - Rocketman - (Gavin Bond - © 2018 Paramount Pictures) - scènefoto 1.jpg
Gavin Bond - 2018 Paramount Pictures

Glamrock en (té) gekke outfits

Filmclub Cool - Rocketman - (Gavin Bond - © 2018 Paramount Pictures) - scènefoto 2.jpg
Gavin Bond - 2018 Paramount Pictures

Glamrock en (té) gekke outfits

Filmclub Cool - Rocketman - (David Appleby - © 2018 Paramount Pictures) - scènefoto 4.jpg
David Appleby - 2018 Paramount Pictures

Glamrock en (té) gekke outfits

Filmclub Cool - Rocketman - (David Appleby - © 2018 Paramount Pictures) - scènefoto 3.jpg
David Appleby - 2018 Paramount Pictures

Glamrock en (té) gekke outfits

Filmclub Cool

Rocketman

Let op: online kan je alleen reserveren voor een gezelschap met een even aantal. Kom je graag met een oneven aantal? Reserveer dan via info@coolkunstencultuur.nl of 072 534 76 62.

In Rocketman kruipt acteur Taron Egerton in de huid van pop legende Elton John in het begin van zijn muziekcarrière. Reginald Dwight treedt geregeld op in cafés in de buurt maar zijn droom om wereldster te worden is nog ver buiten bereik. Hij besluit het roer om te gooien; hij veranderd zijn naam in Elton John en met gekke outfits en zijn enorme brillencollectie creëert hij zijn glamrock-imago. Voor de film heeft Egerton een complete transformatie ondergaan om Elton 'te worden', zo zingt hij alle nummers in de film helemaal zelf.

Deze musical-fantasy vertelt het inspirerende verhaal van hoe een dorpsjongen uitgroeide tot een van de grootste muzikanten van onze tijd. Acteur en regisseur Dexter Fletcher zet met Rocketman het verhaal van Elton John op een surrealistische, maar waarheidsgetrouwe manier neer.

Reserveren
De stoelen in onze Rodi Media zaal zijn momenteel ingedeeld in setjes van 2. Dit betekent dat je met twee personen (ongeacht wel of niet uit één huishouden) naast elkaar kunt zitten. Kom je graag met een oneven aantal? Reserveer dan bij onze servicebalie via info@coolkunstencultuur.nl of 072 534 76 62.

ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

 

Ook leuk!