Lessen & cursussen
Alex Roeka - Rauwe Genade -  (Arno Kranenborg en Yvonne Jagtenberg) - Publiciteitsfoto staand.jpg
Arno Kranenborg & Yvonne Jagtenberg

Terug van weggeweest

Alex Roeka

RAUWE GENADE

Let op: dit is een aankondiging. Zodra er meer bekend is over de opening van theaters volgt er meer informatie over de kaartverkoop.

Alex Roeka is terug van weggeweest. Het leven van een teruggetrokken bestaan, in combinatie met landelijke rust en menselijke rumoer, was de perfecte creatieve voedingsbodem voor een nieuw theaterprogramma. Want na een korte hapering in het creatieve proces, vliegen de liedjes en verhalen er bij Roeka weer de een na de ander uit. 

Herinneringen, verdwaalde randfiguren en verwijten die in het Zeeuwse dorp de stilte verstoorden, zetten Roeka aan het denken en zijn verwerkt in deze muzikale toer. Met de sterkste en tegelijk breekbaarste liedjes van het gelijknamige album Rauwe Genade.

Zaalindeling & ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Onze theaterzaal is omgetoverd tot een prachtige intieme én veilige zaal, neem alvast een kijkje! Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

muziek
  • Rodi Media zaal

Ook leuk!