Lessen & cursussen
Dansstudio Flex - Peter Pan.jpg

Dansstudio Flex

Peter Pan

Alle leerlingen van Dansstudio Flex, jong en oud(er), beginners en gevorderden, nemen je mee in de avonturen van Wendy, Peter Pan en Tinkelbel.

Wendy wordt op een avond opgehaald door Peter Pan en Tinkelbel. Samen vliegen zij naar Nooitgedachtland (Neverland) en beleven daar allerlei avonturen.

Bij Dansstudio Flex uit Alkmaar wordt lesgegeven in kleuterdans, klassiek ballet, spitzen, modern/jazzballet, streetdance, hip-hop, dance-mix en conditiedans.

Goed om te weten
Om voorstellingen en evenementen bij Cool te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Wij volgen hierin het actuele kabinetsbeleid voor culturele instellingen. Na het tonen van een geldig toegangsbewijs hoeft er géén anderhalve meter afstand meer te worden gehouden. Dit betekent dat er sprake is van de standaard placering in de theaterzaal. Lees hier meer over je theaterbezoek.

Mocht een voorstelling onverhoopt niet doorgaan, dan hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren!

culturele verhuring
 • Pauze: Ja Rodi Media zaal
  • 1e rang € 17,50
  Inclusief consumptie en garderobe
  Bestel kaarten
 • Pauze: Ja Rodi Media zaal
  • 1e rang € 17,50
  Inclusief consumptie en garderobe
  Bestel kaarten

Ook leuk!