Lessen & cursussen
Fred Delfgauw - Paradijsvogels (Ministerie van Beeld) - staand.jpg
Ministerie van Beeld

De vreemde eend in de bijt

Fred Delfgaauw

Paradijsvogels

In verband met de aangepaste zaalindeling is het max. aantal te reserveren kaarten bij geplaceerde voorstellingen 2 per persoon. Wil je een enkele stoel reserveren? Kies dan voor een stoel op rij 8 of bel met onze servicebalie via 072 534 76 62.

Delfgaauw is geïntrigeerd door mensen die worden ervaren als een vreemde eend in de bijt, maar die in werkelijkheid paradijsvogels zijn. Maar wie is hier nu eigenlijk gek? Fred, maker van een unieke vorm van theater, vangt je met minimale middelen. In Paradijsvogels neemt hij je mee naar de straat in Den Haag, zijn motto: er is niets tegen geloof, zolang je het maar niet zeker weet.

Zaalindeling & ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Onze theaterzaal is omgetoverd tot een prachtige intieme én veilige zaal, neem alvast een kijkje! Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

Recensies

 • Scènes

  "De speltechniek van Delfgaauw is verbluffend en zeer verfijnd. De magie die dat teweeg brengt voelt weldadig."

 • Theaterkrant.nl

  "Het is altijd een feest om naar de magische kwaliteiten van Delfgaauw te kijken."

 • NRC

  "(...) door Delfgaauws vakmanschap ga je van de typetjes houden. Door hen laat je je graag rondleiden door de Haagse buurt."

toneel
 • Rodi Media zaal
  • 1e rang € 17,50
  Inclusief consumptie
  Bestel kaarten

Ook leuk!