Lessen & cursussen
De Verleiders - Pandepaniek - (Corne van der Stelt - Retatchi Amsterdam - publiciteitfoto liggend.jpg
Corne van der Stelt - Retatchi Amsterdam

Wie profiteert er van de paniek?

De Verleiders - Pandepaniek (Raymond van Olphen) - scenefoto 1.jpg
Raymond van Olphen

Wie profiteert er van de paniek?

De Verleiders - Pandepaniek (Raymond van Olphen) - scenefoto 2.jpg
Raymond van Olphen

Wie profiteert er van de paniek?

De Verleiders - Pandepaniek (Raymond van Olphen) - scenefoto 6.jpg
Raymond van Olphen

Wie profiteert er van de paniek?

DE VERLEIDERS

Pandepaniek

Deze voorstelling is geannuleerd. Kaartkopers zijn per e-mail geïnformeerd over de afhandeling van de theatertickets.

DE VERLEIDERS dagen je uit om mee te denken over de mondiale coronacrisis. De thema’s van DE VERLEIDERS zoals de zorg, het geldstelsel, de democratie en privacy worden door deze pandemie nog urgenter. Daarom juist nu een dystopische absurdistische komedie over risico, veiligheid, gehoorzaamheid, sancties, surveillance, solidariteit en hoe de 0,01% rijken daar gebruik van maken.

De coronacrisis zal grote maatschappelijke en sociale consequenties hebben. Juist in angstige tijden is het noodzakelijk om met een breder perspectief naar de zaken te kijken en dat gaan DE VERLEIDERS doen! Wie profiteert er van deze paniek? Banken en beursgenoteerde bedrijven worden weer gered met belasting geld, er worden miljarden aan noodleningen verstrekt, de torenhoge schuldenberg wordt nog hoger. Wat doet dit met jou, je werk, je geliefden, je spaargeld? Hoeveel reuring Door de bank genomen ook heeft veroorzaakt, er is fundamenteel niets veranderd aan ons monetaire systeem. Ons geldstelsel is bijzonder fragiel, kan het deze crisis aan?

Verwacht van DE VERLEIDERS (George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor Lukács) geen troosttheater. Het is tijd voor actie. Maar zoals altijd: met humor. Harde, zwarte en soms doorbijtende humor. Een vlijmscherpe analyse over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne en een vaccin tegen de waan van de dag. Durf te komen!

Goed om te weten
Indien de voorstelling niet kan plaatsvinden, hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.

 

toneel
  • Rodi Media zaal
    • 1e rang € 29,50
    Inclusief consumptie
    Geannuleerd

Ook leuk!