Lessen & cursussen
De Verleiders - Pandepaniek - (Corne van der Stelt - Retatchi Amsterdam - publiciteitfoto liggend.jpg
Corne van der Stelt - Retatchi Amsterdam

Actie met zwarte humor

DE VERLEIDERS

Pandepaniek (try-out)

In verband met de aangepaste zaalindeling is het max. aantal te reserveren kaarten bij geplaceerde voorstellingen 2 per persoon. Wil je een enkele stoel reserveren? Kies dan voor een stoel op rij 8 of bel met onze servicebalie via 072 534 76 62.

Het is tijd voor een dystopische absurdistische komedie over risico, veiligheid, gehoorzaamheid, sancties, surveillance, solidariteit en hoe de 0,01% rijken daar gebruik van maken. De thema’s van DE VERLEIDERS zoals de zorg, het geldstelsel, de democratie en privacy zijn door de huidige coronacrisis nog urgenter geworden. Wie profiteert er van deze paniek? Banken en beursgenoteerde bedrijven worden weer gered met belasting geld, er worden miljarden aan noodleningen verstrekt met vers bijgedrukt geld, de torenhoge schuldenberg wordt nog hoger.

Verwacht van DE VERLEIDERS geen troosttheater. Pandepaniek is een vlijmscherpe komedie over risico, veiligheid en gehoorzaamheid. Het is tijd voor actie met zwarte humor. Durf te komen!

Regie Aat Ceelen
Met George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor Lukács

Zaalindeling & ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Onze theaterzaal is omgetoverd tot een prachtige intieme én veilige zaal, neem alvast een kijkje! Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

toneel
 • Rodi Media zaal
  • 1e rang € 29,50
  Inclusief consumptie
  Wachtrij
 • Rodi Media zaal
  • 1e rang € 29,50
  Inclusief consumptie
  Bestel kaarten

Ook leuk!