Lessen & cursussen
Langerdijker koor.jpg
Langedijker Koor - Over de brug - (Aloys Koenen).jpg
Aloys Koenen

Het Langedijker Koor

Over de brug

In het kader van de aanstaande fusie tussen gemeente Langedijk en gemeente Heerhugowaard, presenteert het Langedijker Koor een bijzonder liedjesprogramma met bijpassende filmbeelden van vroeger en nu, in samenwerking met Skotwal en Gerard Borst.

Over de brug is een theatervoorstelling waarbij beeld en geluid elkaar versterken. Dirigent Giancarlo Romita heeft een mooie lijst van Nederlandstalige liedjes samengesteld die de historie van beide dorpen benadrukt. De beeldpresentatie van Aloys Koenen, met o.a. beelden van Stichting Langedijker Verleden en uit het archief van Piet Kager, doet de rest. Aloys heeft ook beeldmateriaal gemaakt met beide burgemeesters, waarbij ze onder andere samen over de De Krul lopen. Deze brug vormt de letterlijke en symbolische verbinding tussen Heerhugowaard en Langedijk.

Naast Het Langedijker Koor treedt ook de formatie Skotwal op, die bestaande nummers met een lekkere Westfriese saus overgieten. Zanger en entertainer Gerard Borst is ook van de partij en de middag wordt aaneengepraat door Harry Wouters uit Heerhugowaard.

Goed om te weten
Om voorstellingen en evenementen bij Cool te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Wij volgen hierin het actuele kabinetsbeleid voor culturele instellingen. Na het tonen van een geldig toegangsbewijs hoeft er géén anderhalve meter afstand meer te worden gehouden. Dit betekent dat er sprake is van de standaard placering in de theaterzaal. Lees hier meer over je theaterbezoek.

Mocht een voorstelling onverhoopt niet doorgaan, dan hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren!

culturele verhuring
  • Pauze: Ja Rodi Media zaal
    • 1e rang € 17,50
    Inclusief consumptie en garderobe
    Bestel kaarten

Ook leuk!