Lessen & cursussen
Najib Amhali - Oudejaarsconference - (Inderinho Photography - Arie Koomen) - publiciteitsfoto liggend.jpg
Inderinho Photography - Arie Koomen

Wie het weet mag het zeggen

Najib Amhali

Oudejaarsconference

Najib gaat dit jaar voor het eerst een Oudejaarsconference doen! Met daarin natuurlijk de belangrijkste gebeurtenissen van het afgelopen jaar, zoals de val van het kabinet Rutte, het EK, opnieuw de val van het kabinet Rutte, de Avondklok rellen, de Olympische Spelen, de derde val van het kabinet Rutte, de verkiezingen en hoe het nu verder moet met dit kabinet. Wie het weet mag het zeggen!

Maar Najib vertelt ook zijn eigen verhalen van het afgelopen jaar. Hoe hij zich door het thuisonderwijs heen ploeterde of de Avondklok omzeilde. Wat hem opviel dit jaar, wat hem raakte en waar hij onbedaarlijk om moest lachen.

Waar een goede Oudejaarsconference aan moet voldoen? Najib weet het. En hij gaat het zeggen.

Goed om te weten
Om voorstellingen bij Cool te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Wij volgen hierin het actuele kabinetsbeleid voor culturele instellingen. Na het tonen van een geldig toegangsbewijs hoeft er géén anderhalve meter afstand meer te worden gehouden. Dit betekent dat er sprake is van de standaard placering in de theaterzaal. Lees hier meer over je theaterbezoek.

Mochten de maatregelen het toch niet toelaten om de theaterzaal op deze manier te bezoeken, dan hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.


 

Maak je bezoek compleet!

cabaret

Maak je bezoek compleet!

Cool Hapas Bourgondisch genieten voorafgaand aan de voorstelling? Reserveer voor Cool Hapas en geniet van een variatie aan heerlijke hapjes voor €14,50 p.p.!
Gouden Stoel-arrangement Beleef je avond als een echte VIP met welkomst- en pauzedrankje aan een speciaal gereserveerde tafel!

Ook leuk!