Lessen & cursussen
Margriet Sjoerdsma - Northern Lights - (Karin Giphart) - campagnefoto liggend.jpg
Karin Giphart

Melancholische melodieën met onverwachte afslagen

Margriet Sjoerdsma

Northern Lights

Let op: online kan je alleen reserveren voor 2 personen. Kom je graag alleen of met meer dan 2 personen? Reserveer dan via info@coolkunstencultuur.nl of 072 534 76 62.

Familie: je hoort bij elkaar, maar past niet per sé bij elkaar. In Northern Lights wordt het thema familie op lichtvoetige wijze aan de tand gevoeld, op de hak genomen en door de mangel gehaald in een concert vol melancholische melodieën met onverwachte afslagen, geïnspireerd door Scandinavische artiesten als Ane Brun, Regina Spektor en Teitur.

Het concert wordt gedragen door muzikale zwaargewichten in een avontuurlijke, orkestrale bezetting: pianist Jeroen van Vliet (Boy Edgar Prijswinnaar), Westside Trio met celliste Annie Tangberg, violiste Vera van der Bie en altvioliste Isabella Petersen (Yentl en de Boer), trombonist Louk Boudesteijn (New Rotterdam Jazz Orchestra), bastrombonist Pablo Martínez en hoornist Romain Bly (KO Brass).

Regie Diederik van Vleuten

Reserveren
In verband met de aangepaste zaalindeling is het bij dit evenement alleen mogelijk om online te reserveren voor 2 personen. De 2 personen komen naast elkaar te zitten in de theaterzaal. Wil je graag alleen of met meer dan 2 personen komen? Reserveer dan bij onze servicebalie via info@coolkunstencultuur.nl of 072 534 76 62.

ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop, daarom houden we, in verband met COVID-19, rekening met enkele maatregelen. In het ProtoCool staat o.a. vermeld hoe wij de kaartcontrole verrichten. Wij vragen je vriendelijk het ProtoCool goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.  

Recensies

 • De Telegraaf

  Sjoerdsma is van wereldniveau.

 • De Stentor

  Sjoerdsma is extravert, charmant en een beetje ondeugend.

muziek
 • Pauze: Nee Rodi Media zaal
  • 1e rang € 14,50
  Bestel kaarten

Ook leuk!