Lessen & cursussen
Minoux - Niet de Vaders - (Karin jonkers & Maasja Ooms) - publiciteitsfoto liggend 2.jpg
Karin Jonkers & Maasja Ooms

Vader en voedertje

Minoux - Niet de Vaders - (Karin jonkers & Maasja Ooms) - publiciteitsfoto liggend 1.jpg
Karin Jonkers & Maasja Ooms

Vader en voedertje

Minoux - Niet de Vaders - (Karin Jonkers) - Scenefoto 3.jpg
Karin Jonkers

Vader en voedertje

Minoux - Niet de Vaders - (Karin Jonkers) - Scenefoto 4.jpg
Karin Jonkers

Vader en voedertje

Minoux - Niet de Vaders - (Karin Jonkers) - Scenefoto 1.jpg
Karin Jonkers

Vader en voedertje

Minoux

Niet de vaders

In verband met de aangepaste zaalindeling is het max. aantal te reserveren kaarten bij geplaceerde voorstellingen 2 per persoon. Wil je een enkele stoel reserveren? Neem dan contact op met onze servicebalie via 072 534 76 62.

Eelco en Minou hebben samen een zoon. Eelco is de biologische vader, maar voedt het kind niet op. Minou is niet de biologische moeder maar wel de (op)voeder. 

In Niet de Vaders worden traditionele rollen en patronen hartstochtelijk doorgespit en omgewoeld. Wat is ‘vaderschap’ dan eigenlijk? Of wat zou het kunnen zijn binnen deze samengestelde gezinsstructuur? Een voorstelling over een creatieve botsing van twee levens die elkaar nog niet eerder ontmoetten dan aan de vooravond van de geboorte van hun zoon.

De voorstelling wordt muzikaal omlijst door een uniek en voor de gelegenheid speciaal samengesteld Brabants homomannenkoor.

Deze voorstelling wordt gespeeld voor maximaal 30 mensen. Indien we t.z.t. meer bezoekers mogen ontvangen, zal dit aantal hierop worden aangepast.

Spel & tekst Minou Bosua, Eelco Smits
Regie Mijke de Jong

Zaalindeling & ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Onze theaterzaal is omgetoverd tot een prachtige intieme én veilige zaal, neem alvast een kijkje! Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

 

Recensies

  • de Volkskrant

    "Een aanstekelijk en hoogst originele vorm van persoonlijk bekentenistheater."

  • NRC

    "De adembenemende kwetsbaarheid en generositeit van de makers in de manier waarop ze hun kwetsuren met elkaar en het publiek aangaan, maakt Niet de vaders tot een onvergetelijke theaterervaring."

  • Het Parool

    "Niet de vaders is een zeer geslaagde combinatie van cabaret, toneel en documentaire, waarin Bosua en Smits hun onconventionele ouderschap bespreken. De voorstelling gaat maar in beperkte mate over het kind zelf. Veel belangrijker is de weg ernaartoe."

toneel

Ook leuk!