Lessen & cursussen
Harmonie Het Blazersensemble - Najaarsconcert Terug van Weggeweest - (fotograaf onbekend) - foto liggend.jpg

Harmonische klanken 

Harmonie Het Blazersensemble

Najaarsconcert "Terug van Weggeweest"

In verband met de aangepaste zaalindeling is het max. aantal online te reserveren kaarten bij geplaceerde voorstellingen 2 per persoon. Wil je een enkele stoel reserveren? Kies dan voor een stoel op rij 8 of bel met onze servicebalie via 072 534 76 62.

Het voorjaarsconcert van het Blazersensemble is terug van weggeweest! Op zondag 29 november komt het concert - dat in het voorjaar geen doorgang kon vinden - naar Cool, onder leiding van Steffen Snip en met sopraan Sabine Kirsten.

Vele stukken die voor het voorjaar op de planning stonden zijn ook in dit najaarsconcert te beluisteren, maar er zijn ook nieuwe toevoegingen als Bella Ciao en Havana. Sopraan Sabine Kirsten verzorgt in samenwerking met het ensemble prachtige zang op nummers als Ave Maria en Les Chemins de l'amour. Het gehele programma vind je op de website van Harmonie Het Blazersensemble.

Zaalindeling & ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Onze theaterzaal is omgetoverd tot een prachtige intieme én veilige zaal, neem alvast een kijkje! Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.


 

podium van de stad | culturele verhuring
  • Pauze: Nee Rodi Media zaal
    • 1e rang € 12,00
    Bestel kaarten

Ook leuk!