Lessen & cursussen
Harmonie Het Blazersensemble - Najaarsconcert Terug van Weggeweest - (fotograaf onbekend) - foto liggend.jpg

Verfrissend nieuw repertoire

Harmonie Het Blazersensemble

Najaarsconcert i.s.m. sopraan Sabine Kirsten

Het Blazersensemble is terug van weggeweest! Op zondag 28 november komt het concert - dat in het voorjaar van 2020 geen doorgang kon vinden - naar Cool, onder leiding van Steffen Snip en met sopraan Sabine Kirsten.

Het ensemble uit Heerhugowaard brengt deze avond een verfrissend nieuw repertoire. Sopraan Sabine Kirsten verzorgt in samenwerking met het ensemble prachtige zang op nummers als Ave Maria en Les Chemins de l'amour. Het gehele programma vind je op de website van Harmonie Het Blazersensemble.

Goed om te weten
Wij hebben veel vertrouwen in het nieuwe theaterseizoen en het loslaten van de maatregelen rondom het coronavirus. Daarom kun je – in tegenstelling tot eerdere berichtgeving – geplaceerd kaarten reserveren. Dit betekent dat je zelf je stoel in de zaal kunt kiezen.

Mochten de maatregelen het toch niet toelaten om de theaterzaal op deze manier te bezoeken, dan hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.
 

podium van de stad | culturele verhuring
  • Pauze: Ja Rodi Media zaal
    • 1e rang € 15,00
    Bestel kaarten

Ook leuk!