Lessen & cursussen
Septimbre - Mooi geweest - (fotograaf onbekend).jpg

Theatergroep Septimbre

Mooi geweest

Dit betreft een verplaatsing met eerdere speeldata 16 & 17 mei 2020 en 12 & 13 september 2020. Eerder gekochte kaarten blijven gewoon geldig.

Humor, zelfspot en prachtige muziek zorgden tot nu toe overal voor laaiend enthousiaste reacties. In de voorgaande zes programma’s heeft theatergroep Septimbre het publiek al talloze adviezen gegeven over hoe je gezond en gelukkig blijft en bovendien heel oud kunt worden.

In 2021 komen de mannen naar Cool met Mooi geweest, een voorstelling die alle voorgaande shows over de vergrijzing overbodig maakt. Wat blijft er uiteindelijk over van deze goedbedoelde adviezen en wat hebben de Septimbre-leden er zelf mee gedaan? In Mooi geweest zullen we zien waar het toe heeft geleid en of het publiek zal kunnen zeggen: ‘Zo wil ik wel oud worden’.

Goed om te weten
Om voorstellingen en evenementen bij Cool te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Wij volgen hierin het actuele kabinetsbeleid voor culturele instellingen. Na het tonen van een geldig toegangsbewijs hoeft er géén anderhalve meter afstand meer te worden gehouden. Dit betekent dat er sprake is van de standaard placering in de theaterzaal. Lees hier meer over je theaterbezoek.

Mochten de maatregelen het toch niet toelaten om de theaterzaal op deze manier te bezoeken, dan hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.
 

culturele verhuring
 • Pauze: Nee Rodi Media zaal
  • 1e rang € 18,50
  Inclusief consumptie en garderobe
  Bestel kaarten
 • Pauze: Nee Rodi Media zaal
  • 1e rang € 18,50
  Inclusief consumptie en garderobe
  Bestel kaarten
 • Pauze: Nee Rodi Media zaal
  • 1e rang € 18,50
  Inclusief consumptie en garderobe
  Bestel kaarten

Ook leuk!