Lessen & cursussen
Casier & Dies - Moes - (Wim Lanser) - scenefoto 2.jpg
Wim Lanser

Van appel tot moes

Casier & Dies - Moes - (Wim Lanser) - scènefoto 2.jpg
Wim Lanser

Van appel tot moes

Moes - (Wim Lanser) - Scenefoto 3.jpg
Wim Lanser

Van appel tot moes

Babbels Peuter- & Kleuterfestival

Moes

Een appelboom, drie kastjes, levend keukengerei en een gekke machine vertellen het verhaal van appel tot moes. Deze poëtische voorstelling vol fantasie, grootse bewegingen en verrassende geluiden is een feest voor de allerkleinsten. Laat je als ouder door het verhaal meevoeren, laat je ontroeren door de eenvoud en verrassen door de finesses. Moes is in 2017 genomineerd voor de Gouden Krekel 2017 voor 'de beste jeugdtheaterproductie' en winnaar van een Zilveren Krekel 2017.

Waarschuwing: na het zien van Moes kan het zijn dat het keukengerei ook thuis tot leven komt!

Goed om te weten
Om voorstellingen bij Cool te bezoeken hebben bezoekers (vanaf 13 jaar) een geldig coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Wij volgen hierin het actuele kabinetsbeleid voor culturele instellingen. Na het tonen van een geldig toegangsbewijs hoeft er géén anderhalve meter afstand meer te worden gehouden. Dit betekent dat er sprake is van de standaard placering in de theaterzaal. Lees hier meer over je theaterbezoek.

Mochten de maatregelen het toch niet toelaten om de theaterzaal op deze manier te bezoeken, dan hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.

 

jeugd & familie | 1,5-5 jaar
  • Zaal B
    • 1e rang € 8,00
    Wachtrij
  • Zaal B
    • 1e rang € 8,00
    Wachtrij

Ook leuk!