Lessen & cursussen
Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess - Mijn man begrijpt me niet - (buroRuSt en Annabel Oosteweeghel) - publiciteitsfoto liggend.jpg
buroRuSt & Annabel Oosteweeghel

Een feelgood toneelstuk vol herkenbare situaties 

Victoria Koblenko, Tanja Jess e.a.

Mijn man begrijpt me niet

Leef ik met de ideale man (of vrouw)? Moet ik echt mantelzorg verlenen aan mijn irritante schoonmoeder? Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Second Love of Tinder gaan? Hoe houd ik mijn seksleven spannend? En trek ik die tweede fles wijn nog open of niet?

Het zijn zomaar wat intieme vragen van drie vrouwen die elkaar leren kennen bij de cursus ‘Help, mijn man begrijpt me niet’. Want wordt het niet eens tijd dat hun dromen uitkomen? En moeten ze daar zélf actie voor ondernemen of valt er nog wat af te schuiven? Wat volgt is een identiteits-APK met ontboezemingen waarvan de gevolgen niet zijn te overzien.

Mijn man begrijpt me niet is een heerlijk feelgood toneelstuk vol herkenbare situaties met in de hoofdrollen Victoria Koblenko, Tanja Jess en Puck Pomelien Busser.

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving, zal Anouk Maas worden vervangen door Puck Pomelien Busser.

Goed om te weten
Om voorstellingen bij Cool te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Wij volgen hierin het actuele kabinetsbeleid voor culturele instellingen. Na het tonen van een geldig toegangsbewijs hoeft er géén anderhalve meter afstand meer te worden gehouden. Dit betekent dat er sprake is van de standaard placering in de theaterzaal. Lees hier meer over je theaterbezoek.

Mochten de maatregelen het toch niet toelaten om de theaterzaal op deze manier te bezoeken, dan hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.


 

Ook leuk!