Lessen & cursussen
Ronald Goedemondt - Met knielende knikjes - (Malou van Breevoort photography) -publiciteitsfoto liggend.jpg
Malou van Breevoort Photography

Meester van de stand-up is terug!

Ronald Goedemondt

Met knielende knikjes (try-out)

Kaarten voor de nieuwe show van Ronald Goedemondt zijn vanaf woensdag 8 juni 9.00 uur te bestellen via Djebber. Max. 2 kaarten per persoon. Via deze link: https://app.djebber.nl/v5dvfx/a73enc

Er sluipen grotere thema’s het kleine wereldje van Goedemondt binnen. Dat vindt hij niet prettig. Maar ja, hoelang kun je je blijven verzetten tegen een volwassen omgang met ouderschap, de toekomst en de dood? Vrij lang, zo blijkt. Er komt voorlopig nog geen einde aan het infantiele getetter en gehups van deze man. Foeteren, ageren, verdoven, verzetten en negeren. Denkt hij nou echt dat hij het daarmee gaat redden? Nee, hij denkt helemaal niet dat hij het gaat redden.

Try out
Ronald Goedemondt werd twintig jaar geleden lid van de Comedytrain, won in 2003 Cameretten en werd in 2008 uitgeroepen tot Neerlands Hoop. In 2021 ging Ronald zijn theaterprogramma Numero Uno op televisie in première en in 2022 knetteren de Sluipschutters (BNNVARA) weer. In het najaar komt hij naar Cool met de try out van zijn langverwachte nieuwe show Met knielende knikjes.

Een paar wetenswaardigheden op een rijtje:
- De kaartverkoop gaat op woensdag 8 juni om 9.00 uur van start. Op=op.
- Je mag max. 2 kaarten bestellen
- (Secure) Ticketverkoop verloopt via Djebber. Dit zijn extra veilige e-tickets die niet overdraagbaar zijn en daardoor ongewenste doorverkoop tegengaan. Deze tickets ontvang je niet per e-mail of per post, maar zijn te vinden in de Djebber-app op je telefoon.
- Hoe werkt Djebber? Klik hier
- Tickets voor Ronald Goedemondt zijn niet telefonisch en niet bij de servicebalie van Cool te koop.

cabaret
  • Rodi Media zaal
    • 1e rang € 27,00

Ook leuk!