Lessen & cursussen
Jazzclub Cool - Marcia Bamberg Swing Quartet - (fotograaf onbekend) - publiciteitsfoto.jpg

Frans- & Engelstalige gipsyjazz

Jazzclub Cool

Marcia Bamberg Swing Quartet

Met Ronald Weel en John Ligthart op gitaar en Daniël Gueli op contrabas zingt Marcia Bamberg met veel passie de meest prachtige Franse en Engelse liedjes in de muziekstijl van Django Reinhardt, de grondlegger van de gipsyjazz muziek. Het grootste deel van het repertoire van het Marcia Bamberg Swing Quartet komt oorspronkelijk uit de jaren ´20, ´30 en ´40 en is destijds geschreven voor diverse musicals en films. Door artiesten als Fats Domino, Billy Holiday, The Andrew Sisters, Frank Sinatra, Yves Montand en Edith Piaf zijn veel van deze liedjes wereldberoemd geworden.

Het Marcia Bamberg Swing Quartet is in 2018 ontstaan door de gezamenlijke liefde van Marcia, Ronald, Daniël en John voor de gipsy swing muziek. Marcia, Ronald en Daniël leerden John Ligthart kennen, die al menig jaren een bekend gitarist is in deze muziekscene.

Goed om te weten
Indien de voorstelling niet kan plaatsvinden, hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.

muziek | jazz

Ook leuk!